vrijdag 11 januari 2008






Manju





















Ravi blaast even uit na zijn operatie











Ebony and ivory









Wat je vanop de scooter al niet te zien krijgt...

















Winning team Hans & Stanly tegen
verdedigend kampioenen
Gaythri & Sunitha
tijdens de KEREM-spelen








Uitrusten na een zware dag...
















7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gisterenmorgen om 11 uur (ik mocht op school blijven tijdens de zwemles) zag ik tot mijn blijde verbazing dat jullie weer prachtige foto's hadden bijgeplaatst. Want ik heb samen met Gert (één van mijn nieuwe, jonge collega's, maar daarbij ook blijkbaar computerspecialist) of beter gezegd Gert met mij een PP-presentatie over jullie en de kindjes gemaakt om aan mijn klasje te tonen volgende week. N.a.v. Allerheiligen had ik toen verteld over Moeder Theresa en Pater Damiaan en dies meer die gingen helpen bij de arme kindjes zoals dat heet. Toen had ik ook beloofd om wat later (jullie waren toen nog maar net vertrokken) over jullie te vertellen, die ook naar India waren vertrokken om verwaarloosde kindjes te gaan helpen en heilig verklaard wilden worden (hihi!).Vandaar. We hebben 87 foto's geselecteerd .... en dan op groot scherm .... ik ben curieus naar hun reactie. En de laatste is ongelooflijk; zo'n brede smile zijn we van ons Ite niet gewend, zeker niet op foto. Ik kan niet anders dan meelachen en blij zijn om jullie daar zo gelukkig te zien.
Ik kan niet geloven dat jullie over precies 14 dagen met ons aan tafel zitten ... hopelijk even gelukkig en zonder al te veel heimwee naar jullie kindjes, het weer,.....
Spijtig genoeg hebben we de kaartjes nog steeds niet aangekregen en blijven we geduldig wachten. Schatjes, we moeten blijkbaar dringend gaan winkelen (de zaterdagse sleur) want Evi wel nog gegeten hebben voor ze naar Debby en Nancy vertrekt!!

Anoniem zei

hallo indieers
jaja de reis of beter gezegd, ervaring meer is aan het korte.
misschien heeft het lang genoeg geduurd of misschien niet maar het is in iedergeval tof dat jullie langst deze weg ons (thuisblijvers) ook op de hoogte werden gehouden. met wat geduld hebben we terug wat tekst en foto's van jullie kunnen lezen en bewonderen. als je terug thuis bent moet je maar eens een avond organiseren om al je ervaringen uit te wisselen en misschien zijn er dan die jullie wel gaan nadoen (wie weet).
maar ik wens je zeker nog een (s)toffe periode ginder.
grtjs buurwoman

Anoniem zei

Wat men voor kindjes "teruggeven" noemt, is in elk geval niet typisch voor blanke mensjes in India. In december heb ik terzake ook nog wat expertise opgebouwd en ik kan jullie rustig verzekeren dat er nog familieleden in dat geval zijn. Misschien een magere troost.

Heb ik het mis als de verslagen wat minder in aantal worden ? Begint het vooruitzicht van de terugkeer de pen wat te verlammen ? Wat er ook van zij, zowel de teksten als de foto's geven toch een vrij nauwkeurig beeld van jullie belevenissen. Het zal op die manier een stuk eenvoudiger zijn om de verhalen bij jullie terugkeer te volgen.

Ome Edwin, 14/01/07

Anoniem zei

ik ben en leerling van je mama
Jenthe. en ik vind dat goed wat
jij daar ale maal doet in india.
hoe is het met julie?...
nog niet ver brant in de zon ?bij ons is het heel hart aan het regene
doe de groete aan hans.
zeg maar veel beeterschap aan de
jonge met de zeere voet daag!

Anoniem zei

ik ben stijn en klasgenoot van je mama Martine.ik heb alle 87 foto,s gezien.het ziet er leuk uit in india.schik huis (de buitenkant),de binnenkant is geen luxe. er was een mooi paleis.

Anoniem zei

ik ben een beetje ge schrokken omdathet bij ons heelemaal anders is .bij ons reegent het veelmeer dan in india .de kleeren vint ik heel mooi.

Anoniem zei

ik vint het raar dat de buite kant van de mijses moojer is dan de jonges. veel dingen zijn het zelvd
dan bij de mozlims.